با عرض سلام.
توی ذهنم بود چنین تاپیکی بزنم، یه بررسی انجام دادم که ارزش خرید کدام سی پی یو بیشتر از بقیه هست؟
SweetSpot یعنی یک چیز (وسیله قطعه یا هرچی) خیلی با ارزش تر از پولی باشه که بابتش پرداخت می کنید.
برای افرادی که به زحمت پول خرید چیزی رو پیدا میکنند، این نکته حائز اهمیت هست که حداکثر کارایی رو با پولی که پرداخت می کنند بدست بیارن.
و حتی الامکان خرید اشتباه انجام ندن!
پیشنهاد میکنم عکس زیر رو مشاهده بفرمائید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://s9.picofile.com/file/8295640342/cpu_value_22_5_2017.png
اگر دقت کنید مشاهده می کنید :
- در بنچمارک های پایین که قیمت کم و پردازنده ها ضعیف هستند، اینتل بسیار قوی عمل کرده و ارزش خرید بالایی داره. پردازنده های پنتیوم و سلرون درسته که ضعیف هستند ولی با توجه به پولی که پرداخت میکنید واقعا ارزشمندن.از طرفی پردازنده های i3 که در کلاس پایین قرار دارند ولی از لحاظ ارزش و امکانات خوب ظاهر شدند.
- در بنچمارک های بالا و پردازنده های قدرتمند، الآن در حال حاظر پردازنده های جدید AMD Ryzen خیلی قوی ظاهر شدند، امکانات عالی و بنچمارک بسیار قوی در کنار قیمت، انتخاب ایده آلی هست ولی ما بین همین پردازنده های رایزن، با ارزش ترینشون Ryzen 5 مدل 1600 هستش.
درباره امتیازات :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
- بنچمارک رو بصورت استاندارد از CpuBenchmark.net در نظر گرفتم،میدونم صد در صد قابل استناد نیست، ولی ما که نمیخوایم موشک هوا کنیم، فقط میخوایم یه دید کلی به بازار پیدا کنیم و بنچمارکش هم بد نیست بصورت کلی خوبه.
- قیمت ها رو از لیون برداشت کردم.
- فرمول امکانات هم خودم در نظر گرفتم = (ارزش هر هسته = 1 امتیاز، ارزش هر رشته پردازشی = 0.33 امتیاز، ارزش هر مگابایت کش = 0.2 امتیاز)
اینها رو بر اساس مطالبی که از قبل خوندم برداشت کردم مثلا بررسی شده بود که رشته های پردازشی چقدر تاثیر گذارن،حدود 35% ، منم همینقدر امتیاز واسش در نظر گرفتم.هر 5مگابایت کش هم 1امتیاز که طبیعیه چون استفاده از کش بمرور بسیار کاربردی تر از قبل شده بخاطر حجم عظیم محاسبات. اگر ایرادی داشت مارو ببخشید و کمکم کنید بهترش کنم. ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظری ایرادی چیزی داشت بیان کنید، حتما استقبال میکنم.
امیدوارم برای عزیزانی که میخوان تازه قطعه بخرن، بدردشون بخوره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks